söndag 9 mars 2014

Bloggens framtid


Hej allihop!image
Nu är det åter dags för ett nytt skede i livet. På måndag avslutar jag min föräldraledighet, lämnar lilljäntan hemma med sin pappa och börjar jobba igen. Vart tog tiden vägen?! :)

Jag kommer inte att återvända tillbaka till min gamla arbetsplats i skolan, utan går nu in i en anställning som projektledare och redaktör på ett läromedelsförlag. Jag kommer att jobba med läromedel med inriktning mot förskolan, alltså främst litteratur för pedagoger inom förskolan samt material för förskolebarnen. Jag jobbade nån månad med detta innan min dotter kom, har varit involverad i några projekt även under hösten och är nu så glad att jag får fortsätta med det!

Min avsikt är så klart att fortsätta med Förskoleburken, men jag vet ju inte hur mycket tid (och ork… ) jag kommer ha över, så det får tiden utvisa! Frekvensen får vi se, men i övrigt kommer bloggen att fortsätta som vanligt. Jag har dock bestämt mig för att inte recensera några böcker, varken från mitt förlag Natur och Kultur eller andra förlag, för att inte hamna i någon intressekonflikt. Alla åsikter och tips på bloggen kommer givetvis även i fortsättningen att enbart komma från mig.

Allt gott till er kära läsare, det är ni som gör att det fortfarande (efter drygt fyra år!) är så roligt att blogga! Och hör av er till mig om ni har några författarambitioner. :)

Lämna gärna en kommentar med tips eller bara för att säga hej! Ni skulle bara veta hur mycket era rader betyder!

Kram Maria

15 kommentarer:

 1. Lycka till med ditt nya jobb!
  Har hittat mycket roligt hos dig som vi använt i vår verksamhet. Birgitta, Sagokistan.se som jobbar på en förskolebuss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Birgitta, hoppas du har nytta av bloggen även i framtiden. Vad spännande med en förskolebuss förresten, kanske du skulle vilja skriva några rader här på Förskoleburken om din vardag?!?
   Maria

   Radera
 2. Lycka till!

  mvh
  Anneli

  SvaraRadera
 3. Lycka till och tack för en inspirerande blogg där man hitta tips om det mesta Mvh Lotta

  SvaraRadera
 4. Lycka till och stort tack för all inspiration som
  denna blogg givit och ger mig....
  Uppskattar den mycket !!!! som hjälp i mitt dagliga arbete med elever.
  Ha en bra fortsättning med ditt kommande arbete, din familj och livet.
  Med vänlig hälsning Kristina K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kristina, tack så mycket för dina rader, de värmer så!
   :)
   Maria

   Radera
 5. Hej Maria!
  Det låter jättespännande, lycka till med det! Jag har mycket nytta av din blogg varje dag i mitt arbete med nyanlända barn. Många hälsningar Tela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tela, vad kul att höra, tack så mycket! :)

   Radera
 6. Stort tack för all inspiration, din sida är ovärderlig.
  Lycka till med ditt nya spännande jobb!

  Hälsningar Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sofia, tack för så fint beröm! :)
   Maria

   Radera
 7. Jag hoppas att du fått tips om, annars får du det här, filmen NORMTESTET som ligger ute på uppdragninjas.se/normtestet som är en film av några ungdomar som ifrågasätter deras läromedel. Väldigt intressant och relevant. Bör ses!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset Johanna, ska jag kolla upp!

   Radera
 8. lycka till med allt det nya som nu sker för dig, och ett stort tack för åren med denna blogg.Har fått enormt mycket idéer och inspiration av dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Agneta, det blir jag så glad av att höra! Hoppas du fortsätter med det! :)
   Maria

   Radera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...