måndag 3 maj 2010

Tips om hemsida

Nu ska jag dela med mig av en riktig guldgruva! Learningpage har mycket att erbjuda.

Man måste bli medlem (gratis) , men lite krångel är det värt!

Det finns massvis med bra dokument. Det finns arbetsblad i olika kategorier som matte, naturvetenskap, språk osv för förskolan ända upp till amerikanska år 3(Basic sheets).

Det finns tema-arbetsblad (Theme sheets) som behandlar rymden, havet, dinosaurier, reptiler, insekter, djurparksdjur.


Det finns faktakort.


...och jättefina murals. Mural betyder väggmålning, och det är som en bakrund att skriva ut i flera ark och sedan sätta ihop och måla eller färglägga. Det blir landskap som av ett hav, en skog t ex. Dessutom finns det djur att klippa ut och färglägga till varje bakgrund. Ett riktigt gemensamt projekt att göra något litet var som sedan blir tillsammans!
När jag stöter på en sån här sida, så tar jag mig rejält med tid och sitter och tittar igenom sidan och sen laddar jag ner och sparar för glatta livet. Man vet aldrig hur länge saker finns kvar eller hur länge de är gratis! Så även om ni inte ser användningsområdet just nu, så skadar det ju inte att ha det på datorn... Dessutom tycker jag att många av bilderna är så fina att jag nog tänker klippa och klistra lite som jag vill med dem! Och arbetsbladen kanske man inte kan använda riktigt rakt av, men det är inte så stora justeringar som krävs.

Hoppas ni hittar något till glädje för er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...