torsdag 21 april 2011

Pip

image

Hoppas ni alla får riktigt härliga, soliga och lediga dagar!

Bloggen är tillbaka på måndag igen.

Påskkramar

Maria

7 kommentarer:

 1. Glad Påsk! :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag skulle gärna vilja ha hjälp med att uppmärksamma en namninsamling jag har startat som tar upp planeringstid för förskollärare. Denna insamlingen gäller förskollärare i Malmö, men genom att sprida den och uppmärksamma den så mycket som möjligt hoppas jag inspirera andra att ta initiativet i sina egna kommuner. Vi förskollärare måste börja kämpa för vår rätt att hinna göra våra jobb!

  Insamlingen finns här: http://initiativet.malmo.se/epetition_core/view/planeringstid

  Tack på förhand!
  Glad påsk!
  /iris Valgeirsdottir
  förskollärare i Malmö

  SvaraRadera
 3. Hej Iris!
  Självklart vill jag stödja detta. Det jag undrar är om ni har några konkreta krav? På ex antal timmar i veckan, att det förs in i arbetskriterierna osv? Såg inte riktigt den infon i uppropet?
  Mvh
  Maria

  SvaraRadera
 4. Jag har inte lagt in några konkreta krav om exakt hur många timmars planering förskollärare bör ha, utan vill uppmärksamma frågan och ser gärna att lärarförbundet tar över förhandlingen sedan (då jag varken är politiker eller facklig.. bara engagerad!).

  /iris

  SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...