torsdag 7 februari 2013

Tärningskort

I fredags var jag på en mässa i Älvsjö för förskolechefer. Jag pratade då med en förskollärare som använde materialet Femma sexa - det kommer en häxa och Ett två - stå på tå. Hon behövde bilder till tärningar för att kunna göra några av övningarna från böckerna, men hade inte hittat några.

Femma, sexa - det kommer en häxa : Praktisk matematik i förskolanEtt och två stå på tå Matematik för de yngsta i förskolan

Jag vet inte om den här förskolläraren hittar hit, men jag tänkte att det kanske är fler som kan ha nytta av kort på tärningar!

image

Fina bilder på tärningar med prickar på kan man fixa via Worksheet works. Där kan man välja hur många tärningar man vill ha på varje kort, hur många kort per sida osv. I det tidigare inlägget matematikresurs kan ni läsa mer om vad man kan göra för kul på den sidan!

image

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...