onsdag 5 juni 2013

Boktips för de minsta!

Hittade så fina pekböcker (gjorda i kartonnage) på bibblan att jag kände att jag ville sprida vidare! Det finns ju mängder av härliga böcker för de minsta, men här lyfter jag fram fyra relativt nya som är en serie av Ingela P Arrhenius som är en av våra mest kända illustratörer. Dessa pekböcker är dock hennes första egna.

pekbok flera

Min lilla dotter är bara tre månader och förstår sig nog inte på böcker som koncept direkt, men hon älskar bilderna, mycket pga. de fina bakgrundsfärgerna tror jag! Det är tydliga enkla och barnsliga bilder och de tar upp vardagen som att lägga sig, att äta, att leka och att klä på sig. Jag tror definitivt att dessa böcker inte bara tilltalar bebisar, utan att även de yngsta på förskolan skulle uppskatta dem!

pekbok inuti

Ur Jag vet! Vi leker

Hoppas ni alla njuter av vädret och får en härlig nationaldag och ledighet!

2 kommentarer:

  1. Vad lika du och jag tänker ibland. Jag kommer också tipsa om böcker till de minsta längre fram i juni:-)

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...