torsdag 3 april 2014

Memory med lock från barnmatsburkar

Jag har tipsat om detta tidigare, men ville ändå lägga upp dessa bilder. Jag har gjort ett memory med lock från barnmatsburkar. Det har blivit ett par stycken här hemma och det känns kul att kunna återanvända. Locken är dessutom lagom storlek för små händer att hålla i och det är mer ett material än om man “bara” laminerar bilderna.

Image

Bilderna jag använde mig av är från Homemade by Jill, men det går ju att använda vilka bilder som helst. Man kan kanske använda sig av min antalscirklar, bilderna från min matteövning eller bokstäver från rörliga alfabetet. Eller använda klistermärken, göra symboler med märkpenna, använda filt eller låta barnen rita egna!

Förutom att spela memory, kan man ju t ex para ihop bilderna, sortera efter färg eller annat.

Kolla även in tidigare inlägget om vad man kan göra med barnmatsburkar!

1 kommentar:

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer och kommer att besvara frågor och sådant här direkt, så se till att komma tillbaka hit för att få era svar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...