måndag 23 juni 2014

Glad sommar

Kära ni!

Nu tar jag semester från både jobb (snart) och bloggandet! Fortsätter det att vara sådant här ruskväder kan det hända att jag gör ett och annat inlägg, men i övrigt kommer det att vara lugnt här till i början av augusti.

Tills dess vill jag önska en härlig sommar!

Ni som inte kan slita er råder jag att kolla in etiketterna i högerspalten, där finns en massa inspiration, drygt 1200 inlägg har ni att välja emellan. Är det något specifikt ni letar efter är det nog enklast att googla på förskoleburken + sökordet.

image

Om ni lämnar en kommentar nedan om vad ni tycker jag ska blogga om till hösten, så ska jag göra mitt bästa för att leta material och inspirera kring just det!

2 kommentarer:

  1. Jag vill gärna ha mer inspiration till samlingar på småbarnsavdelningar :) Tack för en bra blogg, trevlig sommar! /Anna

    SvaraRadera
  2. Hur kan man bäst inreda en dockvrå/lägenhet på en avdelning med yngre barn? Skulle vara roligt att se lite bilder på hur ni har det på era förskolor som läser den här bloggen :)

    SvaraRadera

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...