fredag 8 augusti 2014

Nu kör vi!

Nu är jag tillbaka! Semestern rasade förbi och snart är den till ända. Många bad har det blivit för mig men speciellt för ettåringen! Sommaren verkar stanna lite till och jag försöker uppskatta värmen då jag misstänker att jag kommer att längta efter den alltför snart…

Jag har nu samlat på mig en uppsjö med länkar, material och annat jag vill tipsa om så titta in igen snart igen! Senast måndag kommer det finnas nya inlägg.

Trevlig helg önskar jag er och hoppas ni alla haft en skön sommar och nu är laddade för en ny termin!

1 kommentar:

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer och kommer att besvara frågor och sådant här direkt, så se till att komma tillbaka hit för att få era svar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...