fredag 14 augusti 2015

Städning och renovering

Jo, man kan ju tycka att jag kunde använt sommaren till att fixa med bloggen så den var tipptopp till terminstart… Men, jag gjorde annat istället! :)
Så, den kommande tiden tänkte jag lägga krutet på att organisera, rensa och göra bloggen mer lättarbetad. Vi får se om ni märker av arbetet, men nu vet ni vad jag pysslar med i alla fall, då inläggen inte kommer vara alltför frekventa framöver.

Inspiration till er under tiden!?

Kanske är ni i uppstart och håller på med inskolning? Eller fixar och donar för att förbereda miljön, vill sätta upp alfabet på väggen, fixa bilder för era dagliga rutiner och aktiviteter, för hur ni följer året med kalender? Kanske funderar ni på hur ni ska uppmärksamma barnens födelsedagar? Och ni kanske skulle vilja göra en flanosaga? Eller nya sångkort? Och vill ha inspiration för samlingen?

image

Hoppas ni nu får en härlig start på terminen med nya och gamla barn, kollegor och erfarenheter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Vad roligt att du besöker min blogg!
Jag blir så glad för era kommentarer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...